Selasa, 23 September 2014

ADAKAH YANG MELAKUKAN KEJAHATAN/KEMUNGKARAN AKAN LEPAS BEGITU SAJA...SAMPAI KETIKA ALLAH AKAN MENGHUKUM MEREKA INI

ya... mereka lebih suka kalau semua rakyat Palastine disembelih dan dibunuh... rakyat sendiri yg meyokong pergerakan Islam pun mereka bunuh !
Berita | Mesir halang warga Palestin ke 6 negara.
Pihak berkuasa Mesir menghalang warga Palestin yang menggunakan sempadan Rafah daripada menziarahi 6 buah negara: Turki, Malaysia, Algeria, Qatar, Iran, dan Libya.
"Para pelajar dan rakyat Palestin yang ingin ke negara-negara tersebut, maka urusan perjalanan mereka tidak akan diuruskan", kata Ismail Abul-Gabeen, Pegawai Sempadan Mesir.
Lintasan Rafah yang merupakan perhubungan utama pergerakan keluar masuk warga Palestin, barang makanan dan perubatan, telah dikawal dengan sangat ketat sejak penggulingan Presiden Mesir yang sah, Morsi.
Penduduk Gaza sering mengadu bahawa penutupan lintasan itu bertambah parah sejak sekatan yang dibuat oleh Israel di kawasan pantai. [Ph]
sumber: memo
‪#‎aqsasyarif‬ ‪#‎operasibadar‬

Amerika Cuba Mengorek Khazanah Indonesia

Written By canang on Isnin, 22 September 2014 | 9/22/2014 09:14:00 PTG

KHAZANAH TAK TERNILAI INDONESIA

Berita ini amat mengejutkan BBA sendiri yang membacanya.Walaupun agak tidak memahami bahasa Indonesia tetapi masih boleh memahami apa yang disampaikan.Penulis ini menyatakan sebenarnya Indonesia mempunyai kandungan mineral yang sungguh banyak sehinggakan boleh digelar negara terkaya(dia cakap,bukan BBA).Hal ini kerana di satu tapak perlombongan mereka iaitu PT Freeport telah menghasilkan ratusan juta tan tembaga dan emas berkualiti tinggi.
PT Freeport merupakan lombong terbesar di Indonesia dan diusahakan oleh Amerika(syarikat perlombongan dari sana mungkin).Dikatakan semenjak dibuka tapak itu sehingga sekarang masih tidak kering dengan galian emas dan tembaga.Lombong ini telah menghasilkan 7.3Juta Tan tembaga dan 724.7Juta tan Emas berkualiti tinggi.jika diandaikan dengan harga emas semasa RM135 x 72.47Juta Tan.Ia bersamaan dengan "Syntax Error" di kalkulator admin.Jika pembaca ada kalkulator yang muat boleh la kira sendiri..hehe
Tetapi mengapa dengan jumlah yang sebegitu banyak Indonesia masih dibelenggu hutang?..Jawapannya adalah Amerika sendiri..Perjanjian yang ditandatangani melibatkan syarikat gali tersebut ialah keuntungan hasil bersamaan dengan 99% untuk mereka dan 1% untuk Indonesia..cuba anda bayang berapa ciput je Indonesia dapat.Dan juga didedahkan Indonesia juga mempunyai simpanan gas asli dan minyak yang sungguh banyak..Tetapi seperti lombong tadi..kebanyakan hasil diberikan kepada "Pihak-pihak tertentu".Di Malaysia sendiri Amerika sedang mencuba menjana pendapatan mereka.Salah satu contohnya ialah TPPA.Boleh rujuk artikel BBA sebelum ini tentang TPPA.


Namun ada yang lebih mengejutkan di lombong ini.Baru-baru ini dikatakan pihak carigali telah menemui satu elemen yang tidak ternilai dan juga menjadi rebutan kuasa-kuasa besar dunia iaitu URANIUM.Seperti diketahui,Uranium merupakan bahan asas untuk Nuklear.Disebabkan penemuan ini,Indonesia telah menjadi tumpuan dan bakal menerima ancaman masa depan,baca lagi disini

Perancis Lakukan Serangan Pertama Terhadap Daulah Khilafah Islamiyyah

Written By canang on Selasa, 23 September 2014 | 9/23/2014 08:00:00 PG


Perancis Lakukan Serangan Pertama Terhadap Daulah Khilafah Islamiyyah
BAGHDAD, IRAQ-Perancis, meneguhkan pendirian mereka menjadi sekutu AS dengan melakukan serangan pertamanya terhadap Daulah Khilafah Islamiyyah, Serangan Perancis menggunakan pesawat-pesawat tempur Rafale ke arah gudang logistik Daulah Khilafah Islamiyah beserta bom-bom GBU-12 yang dikendalikan dengan laser ke wilayah Mosul Iraq.
Sumber-sumber di kementerian pertahanan Perancis mengatakan dua pesawat jet menjatuhkan bom-bom GBU-12 yang dikendalikan dengan laser ke wilayah Mosul. Juru bicara Kurdish Halgord Hekmat menyebutkan lokasi yang dimaksud sebagai Tal Mus, yang berada di antara kota Mosul dan Zumar.
Perancis, demikian juga dengan England, telah mengirimkan pesawat-pesawat mereka ke wilayah udara Iraq dalam rangka menjalankan misi pengintipan.
Pesawat Amerika Syarikat telah melancarkan lebih dari 170 serangan sejak 8 Ogos yang lalu, namun Presiden Barack Obama berkeinginan membangun rangkaian antarabangsa yang luas.
Serangan bom diluncurkan untuk melindungi para warga Kurdish yang berkomplot dengan Rejim Syiah Nushairiyah Iraq untuk menghadapi para jihadis serta sebagai upaya untuk membantu pasukan PKK daerah otonomi itu mengambil dan menawan kembali wilayah-wilayah yang jatuh ditangan Mujahidin. Wallahu a’lam bis showab!
Sumber : Antara News
kejam


BiNtang added 7 new photos.
BUAT SANG PEMBENCI, "MENGAPA KALIAN MENYAKITI MEREKA YG MEMBELA SAUDARA2 MEREKA DENGAN MULUT KALIAN..????" Waktu AS berkuasa, wanita Irak diperkosa. Anak diperkosa didepan ibunya. Ibu diperkosa di depan anak nya. Ayah di bunuh di depan anak nya. Anak di bunuh di depan ayah dan ibu nya. Harta di rampas. Wanita Irak yg di tangkap di masukkan ke penjara Abu Gharib. Setiap hari mereka di perkosa oleh tentara Amerika. Dan ketika tentara AS di tarik pulang, hal tersebut di lanjutkan oleh tentara Irak.
Waktu itu terjadi kemana kita? kemana Saudi? kemana Qatar? kemana Mesir? kemana Yaman? kemana TV One? kemana MetroTV? kemana Kompas? kemana media?
Hal ini berlangsung selama belasan tahun. Dan akhirnya dimana2 terjadi kerusuhan. Tata negara Irak runtuh porak-poranda. Terjadi perang antar suku, perang antar golongan, perang antar kelompok, perang antar etnis, perang antar kota, komandan perang dengan komandan, dst.
Setelah beberapa tahun berlalu, mereka mulai membela diri dan membuat kelompok jihad. Ada yg kelompoknya berisi 10 orang, ada yang 20 orang, ada, yg 50 orang, ada yg 100 orang, ada yg 1000 orang, dst. Dan salah satu kelompok tsb adalah cikal bakal dari ISIS. Dan ketika perjuangan itu telah membuahkan hasil, musuh takut kepadanya, syariat ditegakkan, Kitab Allah dijadikan pegangan, penjara2 dibebaskan, muslimah diselamatkan daripadanya..koalisi setan berupaya menghancurkannya, meniupkan makarnya melalui jongos2nya penguasa Arab dan memakai perpanjangan tangan mereka dengan nama2 seperti FSA dan lain sebagainya, kalian termakan fitnahnya dan bersama-sama ingin menghancurkannya..dengan mulut kalian..!
LikeLike · ·
my big boh ustaz azhar idrus da bg tahu,berhati-hati dgn propaganda yahudi laknatullah
utk pengetahuan ahli fanpage ‪#‎AMBD‬,
kalau di Malaysia RBA giat meracuni fikiran kita ttg ektrimnya MELAYU..
tpi di luar negara pula zionist meracuni pemikiran dunia memburukkan ISLAM!
RBA DAN ZIONIST SAMA SHJ!!!
mereka sememangnya DAJJAL!!!
SEBARKAN!!!!
LikeLike · ·
ISTILAH " PELAHAP " MENURUT KAMUS PAS
Teuku Zacharyah Iskandar
Admin FB : Anak Muda Bangkit Hancurkan UMNO
LikeLike · ·
UNIT CYWAR MACAI PERPADUAN
Macai UMNO dan Macai UG telah menjalinkan kerjasama yang utuh dalam menyerang Datok Seri Anwar Ibrahim, PKR, DAP serta melakukan serangan peribadi Ke atas Presiden PKR Dr. Wan Azizah..
Nampaknyer sebelum tegaknya Kerajaan Perpaduan seperti mana yang diimpikan oleh Haji Hadi dan Mustaffa Ali, para Macai UMNO dan Macai UG telah menjalinkan Ikatan kerjasama dalam unit Cywar mereka..
Setinggi-tinggi ucapan Tahniah dari Admin buat Cyber Worrior Kerajaan Perpaduan..
Teuku Zacharyah Iskandar
Admin FB : Anak muda Bangkit hancurkan UMNO
LikeLike · ·
PRK Pengkalan Kubur
Undi PAS
TAPI BERJUANG TENTUNYA UNTUK ALLAH SAJA TAK DE SYIR2...JUGA BUKAN UNTUK DUNIA....PANGKAT.KUASA....HARTA/KEMEWAHAN...WANITA/SEX

PUTERA BANI TAMIM – Pemimpin Sejati Yang Dinantikan Dunia.

Written By canang on Isnin, 22 September 2014 | 9/22/2014 06:08:00 PTG

PUTERA BANI TAMIM – Pemimpin Sejati Yang Dinantikan Dunia.
(Tiada dalam hadis Nabi saw.. baiah seorang kalifah dibawah trowong melainkan didepan antara kabbah dan Makam nabi Ibrahim a.s)
"Dan dibaiahkan kalifah itu adalah para Nabi2 yang diturunkan Allah swt serta disaksikan para syuhadah dan para Malaikat."
- Siapakah figur Putera Bani Tamim ( Fata At Tamimi ) yang masyhur itu, dialah pemimpin yang disebutkan dalam hadis akan menyiapkan tapak kepada dunia yang penuh dengan keadilan dan kemakmuran dibawah pemerintahan Ratu Adil ( Imam Mahdi ) ?
-Links : Grand Design , Mencari Pemimpin 1, 2 , Putera Bani Tamim , Putera Bani Tamim Perintis Jalan Imam Mahdi.
Berdasar cirinya, perjuangan Putera Bani Tamim ini jelas terkandung dalam Hadis Rasulullah SAW iaitu:Abdullah bin Mas’ud r.a. meriwayatkan bahawa:Maksudnya: dari Ibnu Mas‘ud r.a. katanya:“Ketika kami berada di sisi Rasulullah SAW, tiba-tiba datang sekumpulan anak muda dari kalangan Bani Hasyim (yang di antaranya adalah Hasan dan Husin r.a.). Apa­bila terpandang akan mereka, maka kedua mata Rasu­lullah SAW berlinang air mata dan wajah baginda ber­ubah. Aku pun bertanya, “Mengapa kami melihat pada wajahmu sesuatu yang tidak kami sukai?”Baginda menjawab,“Kami Ahlul Bait telah Allah pilih untuk kami Akhirat lebih dari dunia.
Kaum kerabatku akan menerima bencana dan penyingkiran selepasku kelak sehinggalah datang suatu kaum dari sebelah Timur dengan membawa bersama-sama mereka panji-panji berwarna hitam. Mereka meminta kebaikan tetapi tidak diberikannya. Maka mereka pun berjuang dan beroleh kejayaan lalu diberikanlah apa yang mereka minta itu tetapi mereka tidak menerima sehinggalah mereka menyerahkannya kepada seorang lelaki dari kaum kerabatku yang memenuhi bumi dengan keadilan sebagaimana ia dipenuhi dengan kedurjanaan. Siapa di antara kamu yang sempat menemuinya maka datangilah mereka walaupun merangkak di atas salji. Sesungguhnya dia adalah Al Mahdi.” (Riwayat Ibnu Majah)
(Lihat kitab Al Hawi lil Fatawa, m.s. 71-72)“Akan keluar dari sulbi ini seorang pemuda yang akan memenuhi bumi ini dengan keadilan. Maka apabila kamu meyakini demikian itu, hendaklah kamu bersama Pemuda dari Bani Tamim itu. Sesungguhnya dia datang dari sebelah Timur dan Dialah pemegang Panji Panji Al Mahdi. ”(Riwayat Ahmad) Secara ringkasnya, perjuangan Putera Bani Tamim itu ialah:
1. Menyampaikan TAJDID Secara asas Hadis-Hadis Rasulullah tentang kebangkitan Islam akhir zaman memperkatakan tentang perjuangan di akhir zaman, kebangkitan toifah atau jemaah, kebangkitan sistem hidup Islam, tetapi tidak ramai yang boleh memahami dan mencungkil maksud tersirat di sebalik Hadis-Hadis akhir zaman, sekalipun di kalangan ulama.Hanya kepada para mujaddid di zaman itu, khususnya di sini, hanya kepada Putera Bani Tamim Tuhan anugerahkan ilmu rahsia akhir zaman.
Tuhan berikan kepadanya ilmu ilham atau ilmu tajdid dari masa ke semasa. Putera Bani Tamim diberi faham bagaimana hendak membangunkan je­maah perjuangannya. Putera Bani Tamim dianugerahkan kaedah bagaimana mendidik manusia waktu itu untuk dibawa kepada Tuhan. Putera Bani Tamim mendapat kaedah bagai­mana melahirkan sistem hidup Islam untuk menggantikan seluruh sistem hidup yang sudah rosak di akhir zaman. Bah­kan kepadanya diberi khazanah ilmu ilham yang boleh men­jawab semua persoalan dan permasalahan masyarakat dunia waktu ini.
2. Melahirkan ikhwan Sabda Rasulullah SAW: Maksudnya: “Apabila azan sang muazzin, berserulah dia: Asyhadu al laa ilaaha illallah, (ketika itu) bergon­cang­lah Syurga. Sangatlah rindunya para bidadari dan ber­tam­­bah-tambah rindunya lagi mereka akan Rasu­lul­lah SAW. Begitu juga segala mahligai Syurga dan segala bilik pera­duannya (bergoncang-goncang kerana) amat rindu ke­pada Rasulullah SAW. Sedangkan di saat itu Rasulullah SAW pula tersangat rindu kepada suatu toifah dari ka­langan umatnya yang akan keluar pada akhir zaman nanti.
Mereka itu berakhlak dengan akhlak nabi-nabi dan mengambil perjalanan yang ditempuh oleh para sid­diqin. Mereka ini adalah ghurabak (orang-orang asing) di kalangan umum mukminin.”Rasulullah SAW bersabda lagi:Dari Abu Hurairah r.a., Rasulullah SAW berkata, “Alang­kah rindunya aku kepada ikhwanku (saudara-saudaraku).”Terkejut para Sahabat lalu berkata, “Wahai Rasu­lullah, bukankah kami ini ikhwanmu?”Rasulullah berkata, “Tidak. Kamu adalah Sahabat-Sahabatku. Manakala ikhwanku itu ialah umat Islam akhir zaman, yang datang sesudahku, mereka sanggup ‘menjual’ keluarga dan harta untuk bertemu denganku, mereka tidak berjumpa denganku tapi beriman dengan­ku.”
Daripada kedua-dua Hadis itu Rasulullah SAW menya­takan bahawa para ikhwan ini lahir selepas baginda SAW wafat. Disebutkan juga golongan ikhwan ini adalah suatu toifah ertinya golongan kecil dari kalangan umat Islam yang sekian ramainya itu. Mereka ini muncul pada akhir zaman. Golongan ikhwan ini adalah golongan yang sangat dirindui oleh baginda SAW melebihi rindu baginda kepada yang lainnya. Ini adalah kerana para ikhwan amat mencintai dan beriman kepada Rasulullah walaupun mereka tidak pernah melihat Rasul bahkan mereka hidup di zaman yang jauh dari Rasul.
Ada dua sifat utama yang terdapat pada para ikhwan iaitu mempunyai akhlak seperti akhlak nabi-nabi dengan maksud akhlak para nabi terkumpul dan dapat dilihat secara realiti pada peribadi dan perjuangan mereka bukannya sekadar teori.
Yang keduanya disebut para ikhwan menempuh perjalanan para siddiqin, mereka sangat membesarkan dan mem­promosi Tuhan serta mempertahankan Sunnah Rasu­lul­lah SAW. Lantaran itu mereka kelihatan janggal pada pan­dangan masyarakat umum bahkan apa yang mereka per­juangkan dianggap terlalu asing.Golongan ikhwan yang dimaksudkan oleh baginda SAW ini adalah team kepimpinan Imam Mahdi, yang melalui merekalah agama Islam itu dinaikkan semula oleh Allah SWT ke tempat asalnya yang tinggi dan mulia, sama seperti Islam dinaikkan oleh Allah SWT pada permulaan dahulu melalui Rasul dan Sahabat-Sahabatnya.
Oleh kerana peranan para ikhwan di akhir zaman amatlah besar, tentulah mereka dipimpin oleh bukan calang-calang pemimpin. Pemimpin para ikhwan adalah mujaddid akhir zaman yakni Putera Bani Tamim, orang kanan kepada Imam Mahdi.Mereka adalah ‘keluarga besar’ kepada Putera Bani Tamim. Putera Bani Tamim adalah ‘ayah’ dan pemimpin para ikhwan, dan mereka pula adalah ‘anak-anak’ kepada Putera Bani Tamim. Putera Bani Tamimlah yang mengajar, mendidik, me­nga­suh, membentuk, membina dan membangunkan golongan ikhwan ini sehingga keperibadian mereka adalah cermin keperibadian para Sahabat r.a. pada zaman dahulu. Mereka sangat membaiki diri, gigih berjuang dan berkorban, tanpa jemu.
3. Membangunkan jemaah sebagai tapak daulah Bilamana Putera Bani Tamim mempersiapkan para ikh­wan, maka gelanggang perjuangan juga dipersiapkan. Yakni sebuah jemaah yang di dalamnya mengandungi model kehidupan Islam pada diri individu-individu ikhwan, keluarga mereka dan masyarakat yang cinta dan takutkan Tuhan. Masyarakat sudah letih mendengar orang bercakap dan bersyarah namun tiada role model untuk dicontohi. Putera Bani Tamim bukan hanya mampu memperkatakan kebenaran, bahkan beliau berjaya menzahirkan kebenaran di dalam jemaahnya.Di dalam jemaah Putera Bani Tamim wujud kedua-dua pembangunan insan dan material.
Tamadun insaniah menjadi keutamaan bagi mereka sehingga terhasillah tamadun ma­terial yang indah, selamat dan menyelamatkan kehidupan ma­­nusia.Mereka benar-benar dapat menegakkan Sunnah Rasulullah atau hukum-hakam Allah dalam setiap aspek kehidupan. Yakni berjaya menzahirkan Islam itu dalam realiti kehidupan, bukan Islam yang terus tinggal dalam bentuk teori impian yang tidak praktikal.
4. Melahirkan sistem hidup Islam Zahir dalam jemaah itu kebenaran yakni cara hidup Islam yang syumul, lengkap dan global. Terdapat sistem ekonomi Islam, sistem pendidikan Islam, sistem sosial Islam, sistem kesihatan Islam, sistem kebajikan Islam, sistem penerangan Islam, sistem motivasi dan perhubungan Islam, sistem per­tanian Islam dan lain-lain sistem hidup Islam yang indah, sela­mat dan menyelamatkan. Semua itu berlandaskan syariat Islam dan berteraskan iman.Jemaah kebenaran tidak bersandar pada musuh dalam sebarang sistem hidup. Bahkan ia bukan sahaja mampu menaungi pengikutnya, tetapi mampu menjadi tempat ber­san­dar masyarakat umum sekalipun orang bukan Islam.
Sistem hidup Islam dalam pelbagai aspek yang diterajui Putera Bani Tamim mampu menjadi alternatif kepada sistem hidup dunia yang sangat rosak dan merosakkan di waktu ini, sangat berlawanan dengan nafsu jahat manusia akhir zaman yang terlalu cintakan dunia dan melupakan Akhirat, sistem Tuhan akhirnya menewaskan dan memenangi peperangan antara sistem yang hak dan sistem yang batil.
5. Membangunkan daulah sebagai tapak kepada ummahPerjuangan team Putera Bani Tamim akan memperolehi kejayaan. Melihat role model yang dibawa oleh Putera Bani Tamim di dalam jemaahnya, masyarakat di semua golongan dalam negaranya waktu itu meminta kepimpinan Putera Bani Tamim untuk menyelamatkan keadaan negaranya yang sedang menuju kepada kehancuran dan kemusnahan.Lalu berlakulah Tuhan menghadiahkan sebuah daulah kepada Putera Bani Tamim. Keadaan ini amat meng­gemparkan seluruh dunia terutama Yahudi dan Barat kerana ternyata usaha-usaha mereka selama ini untuk menyekat kebangkitan semula Islam di dunia ini telah gagal.
Pada waktu ini, perdagangan, pereko­nomian, pendidikan, politik serta pemikiran Yahudi dan Barat yang menjadi pakaian manusia zaman ini jadi lumpuh.Putera Bani Tamim bersama teamnya ‘menye­diakan wadah hati’ yang telah dibersihkan tadi supaya ber­sedia menerima suatu hidayah baru yang selama ini tertutup rapat sejak kewafatan baginda Rasulullah SAW. Sungguh besar dan berat tugas Putera Bani Tamim yakni memper­siapkan iman yang tinggi, akhlak yang mulia, aqidah yang mantap dan tepat kepada Tuhannya serta kasih sayang yang subur di hati-hati manusia.
Iman-iman yang berbunga, ibarat bunga-bunga berkembang mekar mewangi ke seluruh negara sehingga daulah Putera Bani Tamim menjadi contoh ikutan, role model kepada negara-negara di Timur. Kepimpinan Putera Bani Tamim dikagumi dunia dan manusia berbondong-bondong datang untuk melihat keadilan dan kemakmuran sebuah daulah Islamiah.
6. Menerima Kepemimpinan Putera Bani Tamim Sepertimana yang dijanjikan oleh baginda Rasulullah SAW, kemunculan Putera Bani Tamim adalah menandakan akan segera pula munculnya Imam Mahdi. Ertinya Imam Mahdi tidak akan muncul sendirian melainkan didahului oleh ke­munculan mujaddid kembarnya, Putera Bani Tamim.Apabila Putera Bani Tamim mendapat daulah di Timur, maka dia sudah ada wibawa kerana dunia sudah mengenali­nya. Bahkan negara-negara Asia akan berbaiah dan bergabung dengan daulah Islamiah Putera Bani Tamim.
Putera Bani Tamim yang sebelum ini juga sudah sekian lama meng­he­bahkan kezahiran Imam Mahdi, memesatkan lagi aktiviti mempromosikan Imam Mahdi. Di sini kita faham bahawa kezahiran Imam Mahdi mesti didahululi oleh Putera Bani Tamim. Jika tidak, dia adalah Imam Mahdi palsu.Golongan yang cepat mengesan kezahiran Imam Mahdi adalah golongan ahli-ahli tarekat, ulama-ulama yang hak, guru-guru yang bertaqwa khususnya golongan wazir-wazir bersama pengikut-pengikut dan para simpati.
Semuanya mesti berbaiah dengan Putera Bani Tamim supaya fikiran dan pandangan dapat diselaraskan. Setelah selesai ber­laku keselarasan, barulah Imam Mahdi akan mengisyti­har­kan dirinya, “Saya adalah khalifah Allah.” Beliau meng­isyti­harkan dirinya ketika ilmu tajdid sudah selesai, daulah sudah berlaku dan Asia sudah bersatu.
Di waktu inilah nanti Imam Mahdi akan mengisytiharkan bahawa orang yang mendapat daulah di Timur adalah Putera Bani Tamim. Dan Putera Bani Tamim pula akan meng­isyti­harkan Imam Mahdi. Pada masa itu manusia tidak akan mentertawakan lagi Putera Bani Tamim kerana Asia sudah bersatu, pengikut sudah ramai dan kepimpinan Putera Bani Tamim sudah terbukti.sumber
Gambar Bogel Siti Badriah Menaikkan Populariti Penyanyi Dangdut Ini
By editor-2 September 22, 2014 : 2:11 pm
siti badriah
Satu akaun Twitter bernama Vina Candrawati telah menyebarkan tiga gambar bogel mirip penyanyi dangdut Siti Badriah. Sebelum ini foto bogel tersebut telah disebarkan oleh akaun Twitter bernama @Vina787979 pada 23 November 2013. Dua dari tiga foto tersebut memperlihatkan wanita tersebut berpose di sebuah tempat tidur tanpa mengenakan sehelai benang pun.
Satu foto lainnya memperlihatkan bahagian tubuh wanita tersebut. Walaupun begitu kita masih belum tahu apa motif penyebaran foto bogel tersebut.

Tiada ulasan: