Selasa, 30 November 2010

KITA TIDAK SEDAR TELAH DIKUDA DAN TUNGGANG OLEH SYAITAN SERTA KUNCU2NYA SERTA MUSUH2 ISLAM....KENAPA KITA TAK MAHU SEDAR_SBB SOMBONG TAK MAHU BELAJAR

INI CONTOH 'REAL'NYA..KITA HALANG IA KAWIN...IA BERZINA..DAN BUNUH LAGI...ORANG DAH GILA SEX DAN KAWIN....KADANG2 HILANG PERTIMBANGAN...INGAT! YANG MENCIPTA NAFSU SERTA KEMALUAN LELAKI DAN WANITA ITU IALAH ALLAH....ALLAH LAH YANG LEBIH MENGETAHUI...JANGAN SEKALI2 HUKUM KITA MENDAHULU HUKUM ALLAH SWT...SUSAH KALAU FIKIRAN KITA TELAH DIJAJAH...DAN BELAJAR DITEMPATNYA ATAU CARA PENJAJAH...KESANNYA RAGU2 HUKUM ALLAH...INILAH MATLAMAT MUSUH ALLAH@ISLAM...IAITU SYAITAN DAN KUNCU2NYA@PENGIKUTNYA....YES OR NOT

NEGARA


Lakukan seks 'bersaksi' mayat


Mohafri Mohamed yang dituduh membunuh isterinya Fazlina Ahmad diiringi anggota polis selepas perbicraan di Mahkamah Tinggi Shah Alam.SHAH ALAM – Saksi pendakwaan kelima yang juga kekasih kepada Mohafri Mohamed, 38, tertuduh yang didakwa membunuh isterinya, Fazlina Ahmad, 39, memberitahu Mahkamah Tinggi di sini semalam, mereka mengadakan hubungan seks di dalam bilik di rumah tertuduh tempat mayat wanita itu ditemui dalam almari pakaian.
Sebelum itu, saksi Nazratul Annis Zainal Abidin, 23, dalam keterangannya berkata, dia dijemput Mohafri, 38, di Hentian Bas Jalan Duta, Kuala Lumpur sebaik tiba dari Parit Buntar, Perak pada pukul 5 petang, 30 Disember 2009.
Cerita saksi itu, dia yang mengenali tertuduh ketika bekerja di Tropicana Medical Centre, Petaling Jaya tahun 2009 datang ke Kuala Lumpur pada hari itu kerana merancang untuk berkahwin di sempadan Thailand selepas hubungan mereka dihalang oleh bapanya.
Nazratul Annis berkata, dia bersetuju untuk berkahwin dengan Mohafri selepas tertuduh mengaku dia sudah menceraikan isterinya.
Dari Hentian Bas Jalan Duta, Mohafri membawanya ke sebuah rumah di Ampang dekat sini.
“Saya naik ke bilik tidur di tingkat atas untuk menggunakan tandas sebelum tertuduh mengajak saya melakukan hubungan seks,” katanya di hadapan Hakim Datuk Wira Mohtarudin Baki.
Nazratul Annis yang kini bekerja sebagai pelatih pengurusan di Pulau Pinang memberi keterangan terhadap Mohafri yang didakwa membunuh isterinya, Fazlina yang mayatnya disumbat ke dalam almari pakaian di rumahnya dalam keadaan hidung dan mulutnya ditutup dengan pita pelekat

Tiada ulasan: